Înscrierea în clasa pregătitoare anul scolar 2022 – 2023

1. Lista strazilor arondate
Circumscriptia scolara
2. Ordinul privind Metodologia de inscriere
Ordin_2022_metodologie_calendar_pregatitoare
3. Declaratia pe proprie raspundere:
Declaratia pe proprie raspundere
4. Cererea tip
CERERE-TIP_CLSPRG_2022_ETAPA_I
Pentru înscrierea on-line se accesează următorul link: https://inscriere.edu.ro
5. Conditii specifice
Criterii specifice

Pentru anul școlar 2022-2023, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași a propus 2 clase pregătitoare:

  • 1 clasă în Locaţia “Mihail Kogălniceanu”
  • 1 clasă în Locaţia CN “MIhai Eminescu”

Cererea-tip de lucru se poate completa online, transmite prin e-mail ( contact@cnmeiasi.ro ), prin poștă sau se poate depune, la secretariatul Colegiului Național „Mihai Eminescu” Iași, str. M. Kogălniceanu nr. 10, în perioada 11.04.2022 – 10.05.202, astfel:
– de luni până joi în interval orar 08.00 – 18.00
– vineri, în interval orar 08.00-17.00

În situația completării online a cererii de cerere sau a transmiterilor prin e-mail sau prin poștă, părinții vor transmite unității de învățământ declarația-tip pe proprie răspundere, informații în Anexa nr. 3 la prezenta Metodologie, cu privire la veridicitatea informațiilor completate în cerere, respectiv recomandarea de a solicita în clasa pregătitoare, în situația menționată la art. 6 alin. (1).

Validarea cererii-tip de cerere este obligatoriu și se face la unitatea de învățământ la care părinții solicită să se folosească prin folosirea mijloacelor electronice și constă în comparația datelor introduse în aplicația informatică cu documentele transmise către părinți. Prezentarea de înscrisuri false se pedepsește conform legilor și atrage pierderea locului obținut prin fraudă.

În situația depunerilor cererii-tip de înregistrare și a documentelor justificative direct la unitatea de învățământ, verificarea și validarea informațiilor introduse se fac în prezența părintelui și a cel puțin unui membru din comisia de rezervă, conform programării realizate către unitatea de învățământ.