Date fiind condițiile cu totul speciale în care va avea loc deschiderea anului școlar 2020-2021, vă rugăm să aveți în vedere următoarele recomandări:

  1. Elevii vor respecta cu strictețe normele și măsurile de prevenire a infecțiilor cu SARS-CoV-2, în conformitate cu reglementările cuprinse în Ordinul 1494 din 31 august 2020, ordin comun al Ministerului Sănătății și al Ministerului Educației și Cercetării. Esențiale sunt purtarea măștii, igiena riguroasă și distanțarea fizică pe înteraga durată a programului școlar.
  2. Este foarte importantă respectarea programului școlar – sosirea la școală până la 07.55.
  3. Accesul în școală este permis doar elevilor, profesorilor, personalului didactic-auxiliar și nedidactic propriu. Pentru a evita blocarea circulației pe străzile foarte înguste din jurul școlii, rugăm părinții care își aduc copiii la școală cu mașina să vină din timp pentru a găsi locuri de parcare în apropierea școlii. Părinții își vor putea însoți copiii doar până la intrarea în curtea școlii, dacă este cazul. Elevii vor fi preluați de la cele două intrări ale locației „Mihai Eminescu” (intrare elevi din str. Nicolae Bălcescu și intrare elevi din str. Mihail Kogălniceanu – vis-a-vis de Muzeul Poni-Cernătescu), respectiv intrarea în curtea locației „Mihail Kogălniceanu” din Str. Lascăr Catargi nr. 28, de către profesorii diriginți/învățători/personal de serviciu, conform programării care va fi anunțată.
  4. Rugăm părinții să nu aducă la școală copiii care prezintă semne de îmbolnăvire (de orice fel) pentru a evita crearea unor situații neplăcute în primul rând pentru copii.

Un an școlar cât mai bun, mult succes copiilor și multă sănătate tuturor!

Instructiuni elevi