Stimați părinți,

Vă informăm pe această cale că, în Anexa nr. 1 la Ordinul nr. 1494 din 31 august 2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, apare următoarea precizare:

Preşcolarii/Elevii care fac parte dintr-un grup cu risc (de exemplu, boli respiratorii cronice severe, obezitate severă, diabet zaharat tip I, boli inflamatorii, boli imune/autoimune, boli rare, boli ereditare de metabolism, dizabilităţi, tratament imunosupresiv), se vor prezenta la școală, cu avizul şi recomandările specifice ale medicului curant şi cu acordul scris al părinţilor. Pentru aceştia, reprezentanţii unităţilor de învăţământ vor identifica, după caz, soluţii pentru asigurarea procesului educaţional la distanţă sau în condiţii de siguranţă sporite.

Vă rugăm să ne comunicați dacă fiul/fiica dumneavoastră se încadrează într-un grup cu risc și, dacă da, care este decizia dumneavoastră în legătură cu forma de participare a sa la cursuri – fizic sau la distanță. În oricare dintre situații, vă rugăm să ne transmiteți documentele medicale precizate mai sus și opțiunea dumneavoastră în scris pe adresa de e-mail a școlii (contact@cnmeiasi.ro), până la data de 09.09.2020.

Vă dorim tuturor multă sănătate și mult succes în noul an școlar.

Director,                                                                                                    Director adjunct,
prof. dr. Gabriela Săndulescu                                                                 prof. Dorina Doroftei