Stimați părinți,

Vă informăm pe această cale că, în Anexa nr. 1 la Ordinul nr. 5196 din 03 septembrie 2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților / instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, apare următoarea precizare:

Preșcolarii / Elevii care fac parte dintr-un grup cu risc (de exemplu, boli respiratorii cronice severe, obezitate severă, diabet zaharat tip I, boli inflamatorii, boli imune / autoimune, boli rare, boli ereditare de metabolism, dizabilități, tratament imunosupresiv) , se vor prezenta școală, cu avizul și recomandările specifice ale medicului curant și cu acordul scris al părinților. Pentru aceștia, reprezentanții unităților de învățământ vor identifica, după caz, soluții pentru asigurarea procesului educațional la distanță sau în condiții de siguranță sporită.

Vă rugăm să nu comunicați dacă fiul / fiica dvs. se încadrează într-un grup cu risc și, dacă da, care este decizia dvs. în legătură cu forma de participare a sa la cursuri – fizic sau la distanță. În oricare dintre situații, trebuie să transmiteți documente medicale precizate mai sus și opțiunea dvs. în scris pe adresa de e-mail a școlii (contact@cnmeiasi.ro) , până la data de 13.09.2021.

Vă dorim tuturor multă sănătate și mult succes în noul an școlar.

Director,
prof. dr. Gabriela Săndulescu

Ordin 5196 din 03 septembrie 2021: ORDIN 5196
Ordinul 4426/2021
Ordinul 5447/2021
Legea 1/2011