Elevii Colegiului Național „Mihai Eminescu” Iași care au solicitat cazare în interior școlii vor fi prezenți la internat duminică, 12 septembrie 2021, între orele 08.00-14.00, pentru realizarea formalităților de cazare. Dacă nu poate fi respectat acest interval din cauza orarului mijloacelor de transport, vă trebuie să nu anunțați.

Părinții vor rămâne la intrarea în curtea școlii, unde vor semna documentele necesare și vor achita contravaloarea mesei și a cazării, iar copilul va intra în cămin unde va fi condus în cameră. Elevii vor fi cazați câte doi în camere și vor respecta normele igienico-sanitare specifice perioadei de pandemie COVID-19, în conformitate cu legislația actuală.

Elevii pot rămâne în final la sfârșitul săptămânii dacă doresc, dar la fiecare câte săptămâni vor părăsi internatul pentru a putea realiza operațiuni de dezinfecție generală. De asemenea, dacă doresc, elevii interni pot participa direct la ore permanent.

Găsiți aici protocoalele specifice activităților din internatele școlare cuprinse în Ordinul nr. 1494 din 31 august 2020, ordin comun al Ministerului Sănătății și al Ministerului Educației și Cercetării.