Date fiind condiții cu totul special în care va avea loc deschiderea anului școlar 2021-2022, vă trebuie să aveți în vedere recomandări:

  1. Elevii vor respecta cu strictețe normele și măsurile de prevenire a infecțiilor cu SARS-CoV-2, în conformitate cu reglementările cuprinse în Ordinul 5196 din 3 septembrie 2021, ordin comun al Ministerului Sănătății și al Ministerului Educației și Cercetării. Esențiale sunt purtate măștii, igiena riguroasă și distanțarea fizică pe înteraga durată a programului școlar.
  2. Accesul în școală este permis doar elevilor, profesorilor, personalului didactic-auxiliar și nedidactic propriu .
  3. Accesul parintilor este permis doar pe platoul central pe durata festivitatii de deschidere.
  4. Pentru a evita blocarea circulației pe străzile foarte înguste din jurul școlii, trebuie părinții care aduc copiii la școală cu mașina să vină din timp pentru a găsi locuri de parcare în apropierea școlii. Părinții vor putea fi însoțiți copiii doar până la intrarea în curtea școlii, dacă este cazul. Elevii vor fi preluați de la cele două intrări ale locației „Mihai Eminescu” (intrare elevi din str. Nicolae Bălcescu și intrare elevi din str. Mihail Kogălniceanu – vis-a-vis de Muzeul Poni-Cernătescu), respectiv intrare în curtea locației „ Mihail Kogălniceanu ”din Str. Lascăr Catargi nr. 28, de către profesori diriginți / învățători / personal de serviciu, conform programării care va fi anunțat.
  5. Rugăm părinții să nu aducă la școală copiii care prezintă semne de îmbolnăvire (de orice fel) pentru a evita crearea unor situații neplăcute în primul rând pentru copii.

Un an școlar cât mai bun, mult succes copiilor și multă sănătate tuturor!

Instructiuni elevi