Premierea elevilor va avea loc marți, 7 iunie 2022, ora 14.00, în Sala de festivități a Colegiului Național „Mihai Eminescu” Iași, Corp B. Accesul în școală este permis pe la poarta din strada Nicolae Bălcescu nr.10.

Înscrierea în clasa a V-a pentru anul școlar 2022-2023 se face până în data de 6 iunie 2022, ora 13.00. Părinții elevilor din alte unități școlare care au obținut cel puțin 126,5 puncte completează cererea tip aici, care poate fi transmisă electronic la adresa de mail: contact@cnmeiasi.ro, sau depusă la secretariatul școlii. În cazul în care rămân locuri libere, în urma exprimării opțiunilor părinților, acestea vor fi ocupate în ordinea descrescătoare a mediilor de ceilalți copii.

Înscrierile pentru testarea la limba străină se fac prin completarea cererii pe care o descărcați aici. Elevii pot participa la toate cele trei testări: engleză, franceză, germană. Pentru fiecare limbă străină se completează câte o cerere până în data de 6 iunie 2022, ora 13.00, care poate fi transmisă electronic la adresa de mail: contact@cnmeiasi.ro, sau depusă la secretariatul școlii.

Rezultate contestatii

Rezultate finale Eminescu

Rezultate finale