Proiectul ”Cum să facem față bullying-ului”, are scopul de a preveni victimizarea tinerilor din C.N. “Mihai Eminescu” Iasi, prin creșterea capacității acestora de a interacționa sănătos la școală, acasă și în mediul online.
Asociația Maxwell prin intermediul acestui proiect si-a propus să îmbunătățească percepția tuturor participanților cu privire la bullying și la consecințele nefaste ale acestei infracțiuni în viața tuturor.

Beneficiari ai proiectului sunt 780 de elevi din cadrul Colegiilor Naționale „Mihai Eminescu” si „Emil Racoviță” din Iași, părinții și profesorii acestora.
Proiectul a fost implementat în perioada decembrie 2023 – februarie 2024, printr-un număr de 75 de activități, cu o medie de câte 60 minute fiecare.
Mulțumiri numeroșilor sponsori din Comunitatea de business agility din România – Agility People Ro, trainerilor Maxwell Ștefana Aungurencei, Cristina Nichita și prof. Daniela Buimistru, conducerii CN “Mihai Eminescu” Iasi, dir. prof. dr. Gabriela Săndulescu, dir. adj. prof. dr. Lucian Țurcaș, prof. dr. Oana Alina Sardariu si prof. coord. Daniela Pleșca și Camelia Mocăniță.
Pentru detalii puteți accesa: http://www.asociatiamaxwell.ro